Οικιακός Συμπυκνωτής Οξυγόνου

Συμπυκνωτής Οξυγόνου - Οικιακός

Τι είναι;

Ο Συμπυκνωτής Οξυγόνου είναι μια συσκευή που συμπυκνώνει το οξυγόνο του αέρα. Με απλά λόγια, είναι ένα μηχάνημα που απορροφά τον αέρα της ατμόσφαιρας - ο οποίος έχει περιεκτικότητα οξυγόνου περίπου 21% - και τον επιστρέφει στον ασθενή με “συμπυκνωμένο” οξυγόνο περιεκτικότητας 95-96%.

Αυτό σημαίνει ότι, σε αντίθεση με τις φιάλες που αδειάζουν, ο συμπυκνωτής, όσο έχει ηλεκτρικό ρεύμα και αέρα, θα δίνει οξυγόνο ασταμάτητα.

Εκτός από τη συμπύκνωση του οξυγόνου, γίνεται και καθαρισμός του αέρα, αφού αυτός περνάει από αντιμικροβιακό φίλτρο και φίλτρο σκόνης.

Ο συμπυκνωτής οξυγόνου λειτουργεί με ηλεκτρικό ρεύμα και μπορεί, αν είναι απαραίτητο, να δίνει οξυγόνο συνεχόμενα και αδιάκοπα για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρι να χρειαστεί συντήρηση, η οποία γίνεται από εξειδικευμένο προσωπικό.

Οξυγόνο στο σπίτι

Οι οικιακοί συμπυκνωτές οξυγόνου έχουν μέγεθος περίπου όσο ένα μικρό κομοδίνο, ζυγιζουν περίπου 15 kg, είναι τροχήλατοι για ευκολία στη μετακίνηση και είναι συσκευές που θεωρούνται μέσης κατανάλωσης (περίπου 300W), οπότε δεν επιβαρύνουν ιδιαίτερα ένα σπίτι.

Συμπυκνωτές Οξυγόνου

Ενοικίαση Συμπυκνωτή Οξυγόνου

Καθώς η αγορά μιας τέτοιας συσκευής ακόμα θεωρείται ακριβή, μπορείτε να απευθυνθείτε σε μας για να νοικιάσετε οικιακό συμπυκνωτή οξυγόνου με πλήρη κάλυψη του ενοικίου από τον ΕΟΠΥΥ. Συμπεριλαμβάνεται και πλήρες σετ με αξεσουάρ για άνετη οξυγονοθεραπεία στο σπίτι.

Καλέστε μας στο 210.90.24.660, και κλείστε ραντεβού με ειδικό που θα εγκαταστήσει την κατάλληλη συσκευή στο χώρο του χρήστη και θα σας κάνει επίδειξη στη χρήση της ώστε να γίνει σωστά η θεραπεία που συνιστά ο θεράπων ιατρός σας.

Συμβουλευτείτε μας για θέματα που έχουν να κάνουν με τις πολιτικές κάλυψης από τα ασφαλιστικά ταμεία, για να αποφύγετε χάσιμο χρόνου και άσκοπες ταλαιπωρίες.

Οδηγίες Χρήσης και Συντήρησης του Συμπυκνωτή Οξυγόνου

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τον σωστό τρόπο λειτουργίας του συμπυκνωτή σας, καθώς και πως να τον διατηρήσετε σε άριστη κατάσταση.