Φορητός Συμπυκνωτής Οξυγόνου

Φορητός Συμπυκνωτής Οξυγόνου - Τι είναι;

Τα τελευταία χρόνια η τεχνολογία έχει προχωρήσει και πλέον υπάρχουν και φορητοί συμπυκνωτές οξυγόνου, οι οποίοι, με βάρος περίπου 2 κιλά και μπαταρία που διαρκεί πάνω από 6 ώρες, δίνουν ουσιαστική αυτονομία στον χρήστη. Προστιθέμενης δε και της δυνατότητας φόρτισης και στο αυτοκίνητο με ειδικό φορτιστή, όπως ένα κινητό τηλέφωνο, αυξάνουν την αυτονομία τους δυνητικά απεριόριστα.

 
Φορητός Συμπυκνωτής Οξυγόνου
Φορητός Συμπυκνωτής Οξυγόνου

Φορητός Συμπυκνωτής - Αγορά ή Ενοικίαση;

Ο φορητός συμπυκνωτής είναι ένα ακριβό μηχάνημα, με τιμή εκκίνησης κοντά στα 2500€. Οι τιμές ενοικίασης για ένα φορητό συμπυκνωτή των γνωστότερων κατασκευαστών κυμαίνονται γύρω στα 50€ την εβδομάδα. Αυτό σημαίνει πως πρακτικά κάποιος κάνει απόσβεση της αγοράς του περίπου σε ένα χρόνο, εφόσον επιλέξει να αγοράσει την συσκευή. Η ενοικίαση από την άλλη, παρουσιάζει και αυτή τα δικά της πλεονεκτήματα. Δείτε παρακάτω αναλυτικά τα χαρακτηριστικά της κάθε επιλογής.

Αγορά

Ενοικίαση

Ακριβό μηχάνημα - Υψηλό κόστος απόκτησης 

Μικρό μίσθωμα

Αναμονή για επισκευή σε περίπτωση βλάβης

Άμεση αντικατάσταση με όμοιο σε περίπτωση βλάβης

Ολοκαίνουργιο μηχάνημα με εγγύηση συνήθως 2-3 ετών

Συνήθως μεταχειρισμένο αλλά σε άριστη κατάσταση

Όταν λήξει η εγγύηση επιβάρυνση με έξοδα συντήρησης

Τα έξοδα συντήρησης περιλαμβάνονται στο μίσθωμα και το μηχάνημα αντικαθίσταται άμεσα με όμοιο φρεσκοσυντηρημένο

 

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210.90.24.660 ώστε να καταλήξουμε μαζί στο ποιά από τις δύο λύσεις συμφέρει. Μια συνηθισμένη πρακτική είναι αρχικά να ενοικιαστεί η συσκευή για ένα διάστημα, έως ότου νιώσει σίγουρος ο χρήστης για την επιλογή του, ώστε να προχωρήσει σε πιθανή αγορά.

Οδηγίες Χρήσης και Συντήρησης

Δείτε στο βίντεο σύντομη περιγραφή ενός φορητού συμπυκνωτή οξυγόνου, τη λειτουργία του καθώς και τη βέλτιστη συντήρησή του.